Skicklig takläggare i Kalmar

Skicklig takläggare i Kalmar

God morgon från ett soligt och somrigt Kalmar

Tidigare i år köpte vi en liten tomt i Kalmar där vi just nu håller på att bygga en sommarstuga och det senaste på bygget som hänt är att vi haft en takläggare som lagt taket. Det gör ju så mycket för hela bygget och känslan att det tar form och verkligen går framåt. Vi hade en riktigt bra och skicklig takläggare som jobbade både snabbt och effektivt och det gick snabbare än vad vi räknat med. När vi planerade för bygget så har vi satt upp en tidsplan och olika delmål och det var skönt att vår takläggare blev klar någon dag tidigare än vad vi trott för man vet att det oftast är något under byggets gång som tar mer tid än man tänkt sig.

Det är en hel del kvar så klart men det går verkligen framåt. Vi har ju anlitat hantverkare men hjälper också till mycket själva för att spara tid och pengar och det har hittills fungerat väldigt bra. Mycket lämnar man ju över till de som är utbildade och vet vad de gör, men det är så mycket man faktiskt kan hjälpa till med själv också som underlättar deras arbete. Vi räknar med att stugan är klar att inredas i slutet av sommaren och vi har valt att isolera den och rusta den för att kunna bo och spendera tid där även vintertid.

Det kommer bli en plats att åka till för att komma bort från vardagen och ha tid tillsammans på både helger och lov. Ingen tv men mycket sällskapsspel, böcker och promenader. Det är värdefullt att ha en sån där plats att åka till och där man kan pausa litegrann från allt annat. Hoppas ni har en underbar dag och att ni mår bra. Kram!


Kommentarer är stängda.