Nu fixar vi våtrum i våran kennel

Nu fixar vi våtrum i våran kennel

Hejsan på er

Idag är det lite gråmulet och duggregn här i Vara men det är varmt ändå och ganska skön luft. Vi håller just nu på att göra ett våtrum ute i vår hundgård. Eftersom vi har en kennel så har vi en ganska stor hundgård där vi har kök så vi kan tillbereda deras mat och byta vatten i vattenskålarna och så. Men så vill vi även ha ett våtrum så att vi kan duscha och bada de där så nu har vi haft kontakt med en firma som tar uppdrag i Vara med omnejd som ska hjälpa oss.

Det kommer ju underlätta väldigt mycket istället för att vi ska göra det inne i huset. Vi har visserligen ett badrum och tvättstuga i källaren som vi brukar använda, men det här kommer bli superbra. Vi har haft kennel och uppfödning under flera år nu och det har verkligen blivit en livsstil. Jag älskar att vara ute hos hundarna och ta hand om dem och ibland tänker jag att de har mer städat och bättre bäddat än vad vi själva har. Vi har även ett par boxar där vi kan ha hand om andras hundar om de behöver hunddagis men det har vi bara öppet för om vi inte har små valpar för då vill vi både ha så lugnt som möjligt men också så att de inte utsätts för utstående hundars bakterier och så.

I våtrummet ska vi ha duschutrymme med ett hundbad och så ska vi även ha plats för tvättmaskin och torktumlare så att vi kan tvätta handdukar och plädar där. Ju mer jag tänker på det desto mer känner jag hur jag längtar efter att få i ordning i och med hur mycket det kommer underlätta för oss. Hoppas ni har en riktigt fin dag och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.