Inspiration på badrumsrenoveringar

Inspiration på badrumsrenoveringar

God morgon

Som ni kanske vet så håller vi på att renovera vårat hus och just nu kollar jag mycket på inspiration på badrumsrenoveringar. Vi vet att vi ska göra om men vi har inte riktigt bestämt hur vi vill att det ska bli. Vi har också hittat en firma i Nyköping som är specialiserade på badrumsrenoveringar som vi har bokat en konsultation med i nästa vecka. Till dess vill jag ju såklart att vi har en vision om hur och vad vi vill göra. Vi ska ta bort plastmattan överallt och sätta kakel i alla fall så mycket vet vi. Sen vet vi inte vad för duschvägg vi vill ha eller om vi kanske till och med vill ha badkar.

Det ska bli väldigt roligt och härligt att få i ordning på badrummet för jag tycker inte om det som det är nu. Gammalt, slitet och fula färger. Men nu ska det bli fint och fräscht och ljusare och så ska vi ha ny inredning. Hittills har vi renoverat vårat och barnens sovrum men vi har tänkt att göra något åt alla rummen. Jag är ändå nöjd över att vi tagit ett rum i taget och jobbar oss igenom renoveringen metodiskt så att man inte påbörjar en massa projekt och allt står halvfärdigt. Det blir så jobbigt och påfrestande att bo i om alla rummen är under renovering samtidigt.

Det är helt klart en utmaning och en prövning att renovera men samtidigt blir man så glad och stolt över varje steg och avklarat delmål. Jag älskar ändå vårat hus och känner att det är här vi ska bo. Som tur är trivs hela familjen och är överens om att det får vara lite rörigt just nu men att det blir bra. Hoppas ni har en underbar dag!


Kommentarer är stängda.