Greja med huset

Greja med huset

Tjenixen bloggen! Jag är inne på tredje dagen för semestern och det känns riktigt bra måste jag säga. Vad som är lite roligt är att jag redan efter tre dagar börjar känna mig lite rastlös, så nu försöker jag gå runt här i huset för att se om det finns något jag kan göra och jag har faktiskt hittat lite som jag kan hitta på. Det ena berör mina fönster och det andra är altanen. Jag har redan tjuvstartat lite på mina fönster och börjat med att putsa dom, men det finns ett problem. Det spelar nämligen ingen roll hur mycket jag håller på att försöka rengöra dem, vissa märken sitter fortfarande kvar och i kanten av varje fönster så börjar det bildas lite rost. Jag funderar på om jag inte har rengjort en del fönster i onödan och om jag egentligen borde göra några fönsterbyten istället för att putsa. Fönsterbyten kan jag dock inte göra så det hjälper inte mig någonting mot min rastlöshet, däremot får jag ringa någon i Karlskoga som kan ge mig fönsterbyten. Det kan ju inte vara bra om det bildas rost vid fönsterna tänker jag. Så då är det bara altanen kvar att fräscha upp, vilket i det här vädret inte är helt fel. Jag behöver byta ut några plankor och sen tror jag också att det blivit dags att lacka brädorna också, för att få ett litet snyggare utseende. Antagligen så kommer detta ta några timmar och det känns inte värt att påbörja det arbetet idag utan jag funderar på att ta en joggingtur istället nu när det börjar bli lite svalare. Kanske att jag springer en runda till sjön, tar ett dopp och sen springer hem igen. Det låter faktiskt inte helt fel i mina öron. Vi får se vad som händer med den här semestern och jag lovar att uppdatera er.  


Kommentarer är stängda.