Ett soldäck till poolen

Ett soldäck till poolen

Tjenare alla läsare! Då är snart bygget på tomten färdigt och det är en strålande tajming med tanke på att jag går på semester om två veckor. Att få mitt soldäck färdigt lagom till det är precis vad jag önskade. Jag visste att det var ett tämligen stort projekt och när det kommer till bygg så kan det emellanåt dra ut på tiden av olika anledningar, men så är inte fallet här utan det ser ut att bli klart redan i slutet av denna veckan. Förra sommaren så skaffade jag mig en pool på tomten och den har använts väldigt flitigt nu i några veckor, men redan tidigt på sommaren så upptäckte jag ett problem. När jag klev upp från poolen och skulle gå in i huset så fick jag med mig halva gräsmattan in, blöta fötter och gräs är ingen bra kombination för golvet. Så jag satt en eftermiddag och funderade på eventuella lösningar till det och jag kom fram till väldigt många förslag. Vissa av mina förslag krävde tjänster inom bygg medans andra var mer simpla lösningar. Först tänkte jag att det kunde vara bra att ha ett par tofflor vid poolkanten, men då blir problemet om det är flera som ska bada. Sen övervägde jag att bygga en gång med stenplattor ut till poolen. Slutligen stod det mellan stengång eller ett soldäck runt poolen, det ena ett stort projekt inom bygg medans de andra ett lite mindre. Valet i sig var ganska enkelt och det blev ett soldäck. Med ett soldäck så får jag inte bara en praktiskt lösning utan jag får en riktigt schysst yta där jag kan ha mina utemöbler. Jag har nämligen ingen altan så mina möbler har stått på gräset, men nu har jag snart ett soldäck där jag kommer spendera många timmar under min semester.  


Kommentarer är stängda.