Elinstallationer och belysning på nya altanen

Elinstallationer och belysning på nya altanen

God förmiddag på er

Just nu håller vi på att färdigställa vår nya altan och uteplats men det är några saker kvar. Vi ska nämligen göra lite elinstallationer där ute så att det blir fin och stämningsfull belysning. Därför har vi tagit kontakt med en elfirma här i Bengtsfors som ska hjälpa oss. Det där med elinstallationer är ju inget man ska göra själv. Vi fick tips av en elfirma som en kollega till mig anlitat och eftersom de var så nöjda så tänkte vi att vi också kunde ta hjälp av dem.

När vi köpte huset i Bengtsfors så kände vi direkt att det var vårt drömhus men att det var en sak som saknades och det var en stor och härlig altan. Så vi lät bygga en nu under våren och det är så härligt att ha den klar nu lagom till sommaren. Det är som sagt lite små detaljer kvar men de elinstallationer som vi har planerat kommer bli klara nästa vecka och nu i helgen ska jag ställa i ordning med de nya möblerna och även plantera växter i några krukor. Det är ju de där detaljerna som gör det mysigt och hemtrevligt och sånt tycker jag är väldigt roligt att pyssla med.

Jag kan tro att det kommer bli några lata timmar ute på altanen under semestern och förhoppningsvis många härliga grillkvällar. När belysningen är klar så ska vi bjuda hit våra föräldrar och syskon och bjuda på en härlig sommarlunch, det blir ett härligt sätt att fira både att bygget är klart och att vi har semester. Jag är sån som tar alla chanser till att fira, fira framgångar, uppnådda mål, födelsedagar, namnsdagar, sommarlov och mycket mer. Det kan vara någon extra god middag, en fika, någon utflykt eller nåt som gör att det känns lite extra speciellt. Hoppas ni har en underbar dag!


Kommentarer är stängda.