Dränering och markarbeten

Dränering och markarbeten

Hallå där bloggen! Jag har tagit en veckas ledighet för att vara hemma hos mina föräldrar i Kumla. Det skulle bli bra väder även den här veckan och jag hade en veckas ledighet kvar att plocka ut, så jag tänkte att det var lika bra att ta den nu. Mina föräldrar har nyligen byggt nytt hus och det har hittills i princip endast varit prat om det. Farsan har gått igenom hela processen ett antal gånger, allt från dränering till inredning. Så nu vet jag precis hur hela bygget gick till, kanske inte någon nödvändig information för mig men samtidigt ganska kul att mina föräldrar är så nöjda. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag kan ett dugg om dränering, markarbeten eller byggbranschen. Efter en vecka här uppe så lär jag nog kunna en hel del, med tanke på att det är det stora samtalsämnet. Någon gång i framtiden vill jag också köpa en tomt uppe i Kumla och bygga mig ett hus, det är ändå här som jag är uppvuxen och känner mig hemma. Det är dock några år kvar tills det skulle inträffa, men det står absolut högt upp bland mina prioriteringar. Jag gillar Kumla som ort och har en hel del gamla barndomskompisar här som fortfarande bor kvar. Dessutom så är det alltid trevligt att ha nära till sina föräldrar, även om det nu mest är snack om dränering och byggarbeten. Farsan är gammal hantverkare så han gillar att prata om byggen och liknande, det är faktiskt ganska intressant att höra hur man gjorde det på hans glansdagar. Vem vet, efter en vecka här så kan jag får sadla om till hantverkare också. Det hade varit något. Nu får jag önska er en härlig dag och så njuter vi av sommarvärmen. Ha det fint alla läsare!  


Kommentarer är stängda.